Gratis verzending      Hoge kwaliteit      Binnen 24 uur verstuurd     Uitstekende service

Armband; altijd een bijzonder cadeau!

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of iemand anders? Een armband is altijd een goed idee! Bij vrijwel alles wat je doet gebruik je je armen/handen en wordt de drager herinnerd aan dit mooie cadeau.

Cadeautasje

Iedere armband – of deze nu voor jezelf is of voor iemand anders – wordt in een mooi cadeautasje geleverd. Dit is extra feestelijk om het cadeautje in te ontvangen, maar ook fijn om het armbandje in te bewaren.

Direct bezorgen bij ontvanger

Wist je dat het ook mogelijk is om de bestelling direct bij de ontvanger te laten bezorgen? Wij zorgen ervoor dat het armbandje, zonder hierbij de factuur toe te voegen, op het juiste adres geleverd wordt. Wil je dat het armbandje op een specifieke datum geleverd wordt? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

Over smaakt valt niet te twisten

Voor iemand anders een sieraad uitkiezen is altijd lastiger dan voor jezelf. Maar vergeet niet dat het niet 100% de smaak hoeft te zijn van de ontvanger; het wordt altijd al enorm gewaardeerd dat een persoonlijk cadeau gegeven wordt en die extra waarde doet ook erg veel! En mocht de ontvanger het echt niet leuk vinden, kan deze uiteraard geruild of geretourneerd worden.

Hoe kies ik de juist maat?

Wanneer je echt niet weet welke maat je moet kiezen, adviseren wij voor ‘Regular size’ te gaan. Dit is een maat die geschikt is als maat S/M/L en daardoor voor de meeste vrouwen passend zal zijn. Heb je de mogelijkheid om een ander armbandje van de ontvanger te meten, die zij al draagt? Geef deze maten dan aan ons door en wij adviseren je over de juiste maat. En mocht de maat alsnog niet goed zijn, kan deze uiteraard altijd geruild worden voor de juiste maat.

 

De waardering van balibeads.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.

Pin It on Pinterest