Gratis verzending      Hoge kwaliteit      Binnen 24 uur verstuurd     Uitstekende service

Natuursteen armband

Natuursteen armbanden worden steeds populairder. Waar natuursteen vroeger vooral geassocieerd werd met een ‘geitenwollensokken-imago’, is het tegenwoordig helemaal hip. En die populariteit van natuursteen armbanden is goed te verklaren…

Natuursteen armband is meer dan alleen een armband
Doordat aan natuursteen verschillende bijzondere eigenschappen worden toegekend, is een natuurstenen armband niet alleen een armband, maar ook een extra stukje kracht. Zo staat de rozenkwarts armband bekend om haar liefde, acceptatie en kalmte en een armband gemaakt van jaspis kralen juist om haar daadkracht, bescherming en balans. Alle natuursteen kralen die wij gebruiken in onze armbanden, hebben we uitgebreid beschreven in ‘Over de Beads’.

Natuursteen armband
Natuursteen kralen voor handgemaakte armband

Natuursteen armbanden zijn uniek
Wat natuurstenen armbanden nog extra bijzonder maakt, is dat iedere armband uniek is. Het wonderbaarlijke proces van de natuur, waarbij natuursteen wordt gevormd, geeft ieder stukje natuursteen een eigen uiterlijk. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de lijntjes op de turkoois kralen, zie je dat geen enkele kraal hetzelfde is. Ook bij natuursteen sieraden zonder motief, zoals een aventurijn armband, is bij iedere kraal een andere dichtheid van de steen te ontdekken. Wanneer je een natuurstenen armband draagt, kun je dus met recht zeggen dat je een unieke armband draagt!

Natuurstenen kralen zijn er in alle soorten en maten
Natuurstenen armbanden worden voornamelijk gemaakt met natuurstenen kralen. Deze kralen zijn in ontelbaar veel varianten beschikbaar; van ronde natuursteen kralen tot vierkante kralen, van 3mm kralen tot 30mm kralen, van jade natuursteen tot tijgeroog armband. Door deze grote verscheidenheid aan kralen voelt vrijwel iedereen zich aangetrokken tot natuursteen.

Natuursteen armband als speciaal cadeau
Armbanden gemaakt van natuursteen zijn door de bijzondere eigenschappen, de unieke uitstraling en het grote assortiment aan natuursteen soorten ook uitermate geschikt als cadeau. Zo kun je een elastische armband kiezen die helemaal past bij degene aan wie jij het cadeau wilt geven. Twijfel je over de juiste kleur en/of natuursteen soort? Neem dan contact met ons op, want we helpen je graag! Wist je dat iedere Bali Beads armband in een cadeautasje wordt geleverd en dat we een speciale hulp voor het opmeten van de armbandmaat hebben? Lees er meer over op onze cadeaupagina.

Natuursteen armband eenvoudig online bestellen
Voor het kopen van een natuursteen armband hoef je de deur niet meer uit; in onze online winkel voor natuursteen armbanden bestel je eenvoudig de mooiste armbanden. Iedere bestelling wordt binnen 24 uur verstuurd, altijd gratis thuisbezorgd, met veel liefde gemaakt met hoogwaardige kwaliteit materialen en met veel zorg verpakt.

Natuursteen armband
De waardering van balibeads.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.

Pin It on Pinterest