Gratis verzending      Hoge kwaliteit      Binnen 24 uur verstuurd     Uitstekende service

Privacyverklaring Bali Beads

1. Inleiding
In deze privacyverklaring benoemen we welke gegevens we verzamelen als je deze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen. Uiteraard staat het beschermen van jouw privacy centraal en worden deze gegevens alleen gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren en niet doorgespeeld aan derden. Via deze privacyverklaring nemen we je graag mee in onze werkwijze. Dit gebeurt volledig in overeenstemming met de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

2. Bedrijfsomschrijving
Bali Beads staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder handelsnaam van MDJ Events B.V. onder KvK nummer 27290117. Onze adresgegevens zijn;
Radijsakker 50
2723TM Zoetermeer
085 – 76 00 758
https://balibeads.nl/

Bali Beads is gespecialiseerd in het off- en online verkopen van sieraden, m.n. armbanden van natuursteen. Marleen van Wel is de Functionaris Gegevensbescherming van Bali Beads. Zij is te bereiken via marleen@mdjevents.nl en/of 085 – 76 00 758.

3. Gegevens
3.1 Opdrachten
Voor het opstellen van bevestigingen en/of facturen voor onze producten, hebben wij algemene gegevens, zoals de NAW gegevens, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden in het CRM systeem verwerkt, maar blijven te allen tijde eigendom van Bali Beads en worden niet met derden gedeeld.

3.2 Contactformulier en/of e-mails
Wanneer je onze digitale contactformulier invult, krijgen wij deze gegevens doorgestuurd via e-mail. Daarmee komen deze gegevens ook op de mailserver van onze hostingpartij VDX Hosting terecht. VDX Hosting heeft hierbij enkel een doorsturende functie en mag niks met de inhoudelijke gegevens doen. Ditzelfde geldt wanneer je ons een e-mail stuurt. De e-mails worden in sommige gevallen bewaart in ons CRM database om een communicatiegeschiedenis op te bouwen.

3.3 Marketingdoeleinden
Naast het verzamelen van persoonsgegevens voor een bevestiging verzamelen we gegevens voor marketingdoeleinden. Hieronder lees je hier meer over.

3.3.1 Nieuwsbrieven/updates
Wanneer je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in Bali Beads, kunnen wij je nieuwsbrieven/updates versturen. Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van het programma MailBlue. Onze mailinglijsten worden dan ook in hun database opgeslagen, maar blijven eigendom van Bali Beads. Onder iedere nieuwsbrief/update krijg je de mogelijkheid om je per direct uit te schrijven van onze mailinglijsten, waarmee je in de toekomst geen nieuwsbrieven/updates van Bali Beads meer ontvangt.

3.3.2 Google Analytics
Voor het bijhouden van statistieken en om ons websiteverkeer te analyseren maken we gebruik van Google Analytics. We hebben de instellingen van Google Analytics aangepast zodat gegevens anoniem worden verzameld en niet worden gedeeld met Google.

3.3.3 Google Ads
Wij maken gebruik van Google Ads en hun gesponsorde advertenties, in het zoeknetwerk en in het display netwerk. Hierbij plaatsen we Ads conversiecode cookies. Wanneer je gebruik maakt van onze website wordt deze melding gegeven en kun je ervoor kiezen niet verder te kijken op onze website. Wanneer je verdergaat op onze website gaan wij er vanuit dat je akkoord gaat met deze cookies. Wij gebruiken deze cookies ter verbetering van onze digitale marketingcampagnes.

3.3.4 Cookies
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Deze informatie wordt dus op jouw eigen computer opgeslagen en absoluut niet in onze eigen database. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

3.3.5 Facebook
Er worden gegevens verzameld over het gebruik van onze website om advertenties te kunnen weergeven die zijn toegesneden óp en relevant zijn vóór de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor onze doelgroep.

3.3.6 WebwinkelKeur
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op je review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij je naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel je uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

3.5 SSL certificaat
Balibeads.nl heeft een SSL-certificaat en biedt bezoekers hiermee maximale veiligheid bij het versturen van gegevens via formulieren.

4. Gegevens inzien, aanpassen en/of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar marleen@mdjevents.nl. Hierbij is het belangrijk een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Bali Beads wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. Duur van de opslag
Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan voor het doel noodzakelijk. Dit varieert van bijvoorbeeld 60 dagen voor advertentiedoeleinden tot 7 jaar in verband met onze fiscale bewaarplicht.

6. Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan deze privacyverklaring voldoen. Als je vragen en/of opmerkingen hebt over deze privacyverklaring, vragen we je contact op te nemen met onze Functionaris Gegevensbescherming Marleen van Wel. Zij is te bereiken via marleen@mdjevents.nl en/of 085 – 76 00 758.

De waardering van balibeads.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 17 reviews.

Pin It on Pinterest