Gratis verzending      Hoge kwaliteit      Binnen 24 uur verstuurd     Uitstekende service

Retourneren

Bedenktijd/retour
Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Bali Beads zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €2,- per (brievenbus-)pakketje (2 postzegels). Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via office@balibeads.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem! Je kunt hiervoor contact opnemen met office@balibeads.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzondering herroeppingsrecht
Enkel in het geval van maatwerk is het herroepingsrecht niet van toepassing. In dit geval is de verkoop definitief na een succesvolle betaling. Met maatwerk wordt bedoelt de producten die speciaal voor jou gemaakt zijn, afwijkend van het standaard assortiment wat wordt aangeboden via balibeads.nl. Hierbij kun je denken aan een specifieke kleur en/of kraalsoort, die speciaal voor jou ingekocht en gemaakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op (bij voorkeur telefonisch via 085 – 76 00 758). We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

De waardering van balibeads.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 22 reviews.

Pin It on Pinterest